Combi-Tech: ontwerp & productie in metaal

Combi-Tech, opgericht in 2008, is een jong, energiek bedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van ontwerp en de productie van metalen producten. Het specialisme van Combi-Tech ligt in de toelevering van plaatwerk, zowel halffabricaten als complete producten voor diverse industrie-takken. De producten van Combi-Tech vinden inmiddels hun weg naar klanten in alle hoeken van Nederland, Duitsland en België.

Oprichter Bas van Pelt heeft de eerste bestaansjaren van Combi-Tech vanuit zijn zolderkamer gewerkt. Halffabricaten en complete producten uit plaat ontwerpen en tekenen. De prototypes en de series vervaardigen liet hij aan anderen over. Totdat hij ontdekte dat de vraag naar snelle levering toenam. Dat was de aanleiding om in 2011 in de eerste lasermachine te investeren.

Van de zolder verhuisde hij naar een bedrijfspand in Uden waar hij nu met 12 medewerkers en 3 lasersnijmachines met zijn bedrijf de ideale omvang heeft bereikt. De regio Brabant is een uitstekende uitvalsbasis, een regio waar veel vraag is naar snelle en accurate diensten.

Naast prijs, kwaliteit en levertijd staat vooral flexibiliteit hoog in het vaandel. Combi-Tech heeft daarom behalve een efficiënt productieproces ook een platte organisatie met snelle communicatie. En de sfeer is goed; iedereen voelt zich thuis in het enthousiaste Combi-Tech team. “Niemand moet met een maandagmorgen-gevoel naar het werk komen!” aldus Bas van Pelt. “Samen bereiken we de mooiste resultaten!”

Vraag nu een offerte aan!

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs met korte levertijden.

Stuur mij een offerte!