Het ontstaan en waarom van Combi-Tech!

Verhaal Combi-Tech

Combi-Tech timmert al sinds 2011 hard aan de weg op het gebied van lasersnijden en metaalbewerking. Maar hoe zijn we ontstaan en waarom zijn we zo goed in wat we doen? Tipje van de sluier: het heeft voor een groot deel te maken met hoe we met onze klanten omgaan. Afspraak is afspraak. Altijd. Lees hieronder verder!

Direct contact

Ontstaan van Combi-tech

Eigenlijk wilde hij DJ worden... Bas van Pelt, oprichter van Combi-Tech, zag het al helemaal voor zich. Plaatjes draaien in clubs en mooie tropische oorden; dat moest het worden. Alles doen om de bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen! Zijn ouders dachten daar duidelijk anders over en vonden dat hij eerst maar eens aan het werk moest. Zijn familie is erg belangrijk voor Bas en dat advies werd dus niet in de wind geslagen. Zijn technische opleiding bracht hem bij verschillende grote metaalbewerkingsbedrijven, waar hij 15 jaar met hart en ziel voor heeft gewerkt. Maar als je voor iemand anders werkt, kun je nooit je eigen visie tot wasdom brengen.

Daarom begon Bas voor zichzelf en noemde zijn bedrijf Combi-Tech. Eerst klassiek vanaf een zolderkamer, waar hij aan de slag ging met engineering. Steeds meer klanten vroegen of hij de door hem ontworpen prototypes niet ook kon uitwerken en seriematig in productie kon nemen. In eerste instantie besteedde hij dit productiewerk uit, maar toen de toeleveranciers in toenemende mate hun levertijden niet nakwamen, kocht hij uit pure frustratie een oude lasersnijder, huurde hij een hal en kocht hij een bus. Wat er ook gebeurde, zijn klanten mochten niet het slachtoffer worden van wispelturige leveranciers!

De vertegenwoordiger van deze oude lasersnijder polste voorzichtig of hij niet liever een nieuwe machine zou willen en plantte hiermee het zaadje dat bij Bas is gaan ontkiemen. Kort daarna lag er een businessplan en na enig getouwtrek met de bank werd er groen licht gegeven en kon de groei beginnen.

Er werden goede mensen aangenomen en het machinepark werd uitgebreid. Ze verhuisden uiteindelijk naar Uden en betrokken een hal van 3.000 m2. Dag en nacht werd er gewerkt, om ervoor te zorgen dat klanten konden bouwen op de afspraak die ze met Combi-Tech hadden gemaakt. Afspraak is afspraak!

Combi-Tech vormt zich naar de visie van Bas van Pelt en groeit uit tot een toonaangevend, professioneel bedrijf, waar afspraken heilig zijn en familiaire waarden hoog in het vaandel staan. Zeker in de metaalbewerking zijn dit geen vanzelfsprekendheden. Machinebouwers en assemblagebedrijven kunnen erop rekenen dat er alles aan wordt gedaan om ervoor te zorgen dat hun proces niet stil komt te staan.

Inmiddels wordt er alweer gebouwd aan een nieuwe hal en wordt de productiefaciliteit opgeschaald naar 6.500 m2. Deze wordt volledig ingericht om de klant nóg beter te kunnen helpen.

Het Combi-Tech DNA

Iedereen die bij Combi-Tech werkt, wordt aangenomen op zijn of haar expertise, maar ook moet een nieuwe collega passen bij het DNA van het bedrijf en bij de ‘familie’ die hieruit is ontstaan. De Combi-Tech familie bestaat uit medewerkers én klanten en dit zorgt ervoor dat iedereen met dezelfde drive voor hetzelfde eindresultaat gaat.

Persoonlijk

Diep in zijn hart zou Bas nog steeds DJ willen worden. Er is zelfs bij Combi-Tech een ruimte waar een complete DJ-set staat, die regelmatig gebruikt wordt. Leuk voor feestjes, maar voor Bas heeft Combi-Tech en de fijne relatie met de klanten de volle aandacht.

Onze belofte

Wij beloven dat wij voor onze klanten een partner zijn waarop gebouwd kan worden. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun proces niet stil komt te staan. Onze klant heeft onze volle aandacht en wordt behandeld als familie. Wij nemen proactief verantwoordelijkheid voor ons aandeel in de resultaten van onze klant. Afspraak is afspraak. Eerlijk is eerlijk. Wij leveren onze klanten metalen halffabricaten van hoge kwaliteit, met korte levertijden en tegen een scherpe prijs. De bewerkingen die wij bieden, zijn lasersnijden (plaat- en buislaser), kanten, lassen, boren en tappen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then