Waar kunnen wij u bij helpen?

Diensten metaalbewerking

Combi-Tech is specialist in metaalbewerking en productie van metalen halffabricaten. Als trouwe partner van onder meer nationale machinebouwers en assemblagebedrijven, staan we bekend om onze ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Onze dienstverlening is divers, uitgebreid en persoonlijk.

Direct contact

Lasersnijden

Dé specialiteit van Combi-Tech! We hebben zowel Fiber- als CO2-lasers in huis en zijn hierin verregaand geautomatiseerd. Maar wel met persoonlijke service! U kunt bij ons terecht voor plaatlasersnijden en buislasersnijden.

Buislasersnijden

Al sinds 2008 is Combi-Tech dé specialist in lasersnijden van metalen halffabricaten. Enige jaren geleden voegden wij ook buislasersnijden toe aan ons aanbod.

Kanten

Onze moderne kantbanken maken snel en nauwkeurig complexe producten. Wij buigen één vlakke plaat tot een 3D model, zonder hier delen aan te lassen.

Ontbramen

Een braam is een klein opstaand randje of puntje aan de snijkant van metaal. Deze onvolmaaktheden kunnen erg scherp zijn en makkelijk zorgen voor verwondingen.

Engineering

Plaatwerk componenten nodig, maar nog geen ontwerp? Wij helpen u graag van idee tot en met uitvoering. Wij ontwerpen met Solidworks in zowel 2D als 3D.

Boren en tappen

Wij boren tot een diameter van 50 mm in alle soorten staal. Ook brengen we d.m.v. tappen een schroefdraad in uw plaatmateriaal aan. Nauwkeurig en snel!

Lassen

U kunt bij ons terecht voor MIG-lassen, MAG-lassen, TIG-lassen en robotlassen; zowel van staal, aluminium als RVS.

Vraag nu een offerte aan?

Hoge kwaliteit, scherpe prijs en snel geleverd. Vanzelfsprekend. Maar belangrijker nog: persoonlijke service.

Direct offerte aanvragen
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then