Dé specialiteit van Combi-Tech!

Buislasersnijden

Al sinds 2008 is Combi-Tech dé specialist in lasersnijden van metalen halffabricaten. Enige jaren geleden voegden wij ook buislasersnijden toe aan ons aanbod. Wij werken onder meer voor machinebouwers en assemblagebedrijven. Zowel in Nederland als in Duitsland en België staan we bekend om onze ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Altijd.

BUISLASERSNIJDEN: SNEL EN SCHERPE PRIJS

Bij Combi-Tech staan we garant voor de afspraken die we gemaakt hebben. U kunt erop bouwen dat we de halffabricaten die we voor u buislasersnijden ontvangt op het afgesproken moment en dat u de scherpst mogelijke prijs hebt gekregen. U kunt op ons rekenen; vraag het gerust na bij onze referenties.

Daarnaast werken we vanuit persoonlijk contact. Natuurlijk zijn onze productiestraten vergaand geautomatiseerd, om zo voordelig mogelijk te kunnen werken, maar er gaat niets boven de menselijke aanpak. Wij weten wat er bij u leeft, kennen uw mensen en processen en weten wat de impact kan zijn van een te laat geleverde order. Daar kan geen robot tegenop en dit verdient zich zonder meer terug. De toonaangevende machinebouwers en assemblagebedrijven waar wij voor werken, rekenen op ons om in het buislasersnijden kansen te zien en te verzilveren, zodat hun operationele proces vloeiend doorgang kan vinden. Elke dag opnieuw.

Vragen over Buislasersnijden?

Vindt u het antwoord op uw vraag niet op onze website? Wij staan voor u klaar.

Vraag nu een offerte aan

Hoge kwaliteit, scherpe prijs en snel geleverd. Vanzelfsprekend. Maar belangrijker nog: persoonlijke service.

Direct offerte aanvragen

HOE WERKT BUISLASERSNIJDEN?

Om profielen te kunnen snijden, gebruiken wij onze nieuwste buislasersnijmachine. Het verschil met een plaatlasersnijmachine is dat hier het materiaal in alle dimensies (3D) onder de laserkop door beweegt. Bij deze techniek van lasersnijden is het ook mogelijk om in hoeken te snijden, zodat een mooiere lasnaad kan worden gerealiseerd.

Wij bewerken metalen platen van maximaal 3 x 1,5 meter in diktes tot maximaal 20 mm. Vrijwel alle soorten metaal kunnen wij lasersnijden.

Een buislaser geeft ontwerpers de vrijheid om eenvoudig elke vorm uitsparing in buizen en pijpen te snijden. Ouderwetse boren en zagen zijn hierdoor iets van het verleden en deze moderne technologie zorgt ervoor dat elk object foutloos en razendsnel wordt gesneden. Met buislasersnijden is elk halffabricaat binnen strakke toleranties identiek, waardoor ze direct klaar zijn voor nabewerkingen, zoals lassen, aflakken, assemblage, etc.

Met onze buislasermachine kunnen we nauwkeurig, snel en veelzijdig hoge volumes snijden. We stellen alles in het werk om een geoptimaliseerd productieproces neer te zetten, waarvan u uiteindelijk profiteert!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then