Dé specialiteit van Combi-Tech!

Buislasersnijden

Al sinds 2008 is Combi-Tech dé specialist in lasersnijden van metalen halffabricaten. Enige jaren geleden voegden wij ook buislasersnijden toe aan ons aanbod. Wij werken onder meer voor machinebouwers en assemblagebedrijven. Zowel in Nederland als in Duitsland en België staan we bekend om onze ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Altijd.

BUISLASERSNIJDEN: SNEL EN SCHERPE PRIJS

Bij Combi-Tech staan we garant voor de afspraken die we gemaakt hebben. U kunt erop bouwen dat we de halffabricaten die we voor u buislasersnijden ontvangt op het afgesproken moment en dat u de scherpst mogelijke prijs hebt gekregen. U kunt op ons rekenen; vraag het gerust na bij onze referenties.

Daarnaast werken we vanuit persoonlijk contact. Natuurlijk zijn onze productiestraten vergaand geautomatiseerd, om zo voordelig mogelijk te kunnen werken, maar er gaat niets boven de menselijke aanpak. Wij weten wat er bij u leeft, kennen uw mensen en processen en weten wat de impact kan zijn van een te laat geleverde order. Daar kan geen robot tegenop en dit verdient zich zonder meer terug. De toonaangevende machinebouwers en assemblagebedrijven waar wij voor werken, rekenen op ons om in het buislasersnijden kansen te zien en te verzilveren, zodat hun operationele proces vloeiend doorgang kan vinden. Elke dag opnieuw.

Vragen over Buislasersnijden?

Vindt u het antwoord op uw vraag niet op onze website? Wij staan voor u klaar.

Vraag nu een offerte aan

Hoge kwaliteit, scherpe prijs en snel geleverd. Vanzelfsprekend. Maar belangrijker nog: persoonlijke service.

Direct offerte aanvragen

HOE WERKT BUISLASERSNIJDEN?

Om profielen te kunnen snijden, gebruiken wij onze nieuwste buislasersnijmachine. Het verschil met een plaatlasersnijmachine is dat hier het materiaal in alle dimensies (2,5D) op hoge snelheid onder de laserkop door beweegt.

Deze geavanceerde machine kan een maximale invoerlengte van 6500 mm aan. Het is uitermate flexibel in de omgang met verschillende vormen en maten: van ronde buizen met een diameter van 12 tot 140 mm tot vierkante kokers variërend van 12x12 mm tot 140x140 mm. Onze buislaser is niet beperkt tot deze standaardvormen; hij kan ook ingewikkelde profielen aan, zoals plat ovaal, elips en hoeklijn.

Wat betreft wanddikte, hanteren we een maximum van 6 mm voor staal, terwijl we voor overige materialen tot 5 mm kunnen gaan. De buislaser is niet alleen beperkt tot staal, maar kan ook RVS en aluminium met gemak verwerken. Bovendien bieden onze nauwe samenwerkingen ons de mogelijkheid om concurrerende prijzen te hanteren voor een breed scala aan afmetingen, waardoor wij een complete oplossing bieden voor uw lasersnijbehoeften.

Ouderwetse boren en zagen zijn hierdoor iets van het verleden en deze moderne technologie zorgt ervoor dat elk object foutloos en razendsnel wordt gesneden. Met buislasersnijden is elk halffabricaat binnen strakke toleranties identiek, waardoor ze direct klaar zijn voor nabewerkingen, zoals lassen, aflakken, assemblage, etc.

Met onze buislasermachine kunnen we nauwkeurig, snel en veelzijdig hoge volumes snijden. We stellen alles in het werk om een geoptimaliseerd productieproces neer te zetten, waarvan u uiteindelijk profiteert!

Veelgestelde vragen

Met welke bestanden kunnen jullie werken?

In principe kunnen wij alles aan. Zelfs met ruwe schetsen kunnen we vooruit en indien nodig verzorgen wij de 3D engineering voor u. Verder zijn de gangbare bestandsformaten altijd welkom: .DXF .DWG .STEP .EGES .Solidpart .IPT

Snijdt jullie buislaser ook 3D?

Nee, wij snijden in zogenaamd 2,5D. Dat wil zeggen: wij snijden altijd loodrecht op het materiaal. Wij kantelen het materiaal en de laserkop komt nooit onder een hoek te staan.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then