Waar staat Combi-Tech voor?

Over ons

Combi-Tech is specialist in metaalbewerking en productie van metalen halffabricaten. Wij staan bekend om onze ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Onze dienstverlening is divers, uitgebreid en persoonlijk. Wij werken met een hecht team van meesters in hun vakgebied en bieden ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken wij impact in de metaalverwerkende industrie.

Direct contact

Ons verhaal

Combi-Tech is meer dan simpelweg een leverancier van metalen halffabricaten. Wij zijn een partner waarop gebouwd kan worden en die graag met u meedenkt. Lees waar onze drive naar persoonlijke service en kwaliteit vandaan komt.

Lees ons hele verhaal

Vacatures bij Combi-Tech

Wij groeien en zijn altijd op zoek naar nieuwe vakmensen. Ons team is hecht. Wij werken hard, maar er is ook ruimte voor lol met elkaar. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag aan de slag bij een toonaangevend, Brabants metaalbewerkingsbedrijf? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bekijk alle vacatures

Laseroperator

Je werkt aan hoogwaardige plaatwerkproducten (halffabricaat) met de modernste Mazak CO2 en Fiber Lasers. Je hebt kennis en vaardigheden in huis om zelfstandig de machine bij te stellen.

Werkvoorbereider

Wij zoeken een werkvoorbereider om ons team te komen versterken. Als werkvoorbereider op de afdeling werkvoorbereiding ben je samen met je collega’s de belangrijkste schakel tussen de klant en de productie.

CNC Kanter

Je werkt aan hoogwaardige plaatwerkproducten (halffabricaat) met een moderne CNC kantbank. Je hebt kennis en vaardigheden in huis om zelfstandig te kunnen programmeren.

Referenties

Wij zijn trouwe leverancier van een kring hele mooie opdrachtgevers. Hier vindt u een overzichtje van onze vaste klanten, waarvan een aantal al járen met ons samenwerkt. Succes behaal je maar zelden alleen en je hoeft ook niet zelf alles in huis te hebben, zolang je het maar goed kunt regelen voor de opdrachtgever. Wij werken daarom samen met een aantal gerenommeerde partners. Bekijk ze hier en neem ook een kijkje op hun website. Doe ze de groeten van ons ☺.

Bekijk onze referenties

Vraag nu een offerte aan

Hoge kwaliteit, scherpe prijs en snel geleverd. Vanzelfsprekend. Maar belangrijker nog: persoonlijke service.

Direct offerte aanvragen
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then