Dé specialiteit van Combi-Tech!

Lasersnijden

Al sinds 2008 is Combi-Tech dé specialist in lasersnijden van metalen halffabricaten. Wij werken onder meer voor machinebouwers en assemblagebedrijven. Zowel in Nederland als in Duitsland en België staan we bekend om onze ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Altijd.

Direct contact

Lasersnijden: Snel en scherpe prijs

Als u het lasersnijden van uw plaatwerk of buizen laat verzorgen bij Combi-Tech in Uden, kunt u ervan op aan dat u de bestelling ontvangt op het afgesproken moment en dat u een scherpe prijs hebt gekregen. Voor ons is dat een vanzelfsprekendheid, maar dat is zeker niet overal zo. Te vaak zien we om ons heen dat leveringen te laat worden geleverd of dat kosten oplopen, ondanks vooraf gemaakte afspraken.

Afspraken zijn bij ons heilig en het persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. De meesten van onze opdrachtgevers zijn toonaangevende machinebouwers en assemblagebedrijven, waarbij stilstand van het operationele proces tot enorme problemen kan leiden. U kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om te leveren volgens afspraak, zodat uw proces ongehinderd door kan gaan. Iedere dag weer.

Vragen over Lasersnijden?

Vindt u het antwoord op uw vraag niet op onze website? Wij staan voor u klaar.

Vraag nu een offerte aan

Hoge kwaliteit, scherpe prijs en snel geleverd. Vanzelfsprekend. Maar belangrijker nog: persoonlijke service.

Direct offerte aanvragen

Plaatwerk lasersnijden

Een Plaat-lasersnijder wordt ook wel een vlakbed lasersnijder genoemd. De platen liggen namelijk vlak in de machine, waarna de kop er in lengte, breedte en hoogte overheen beweegt. Wij bewerken metalen platen van maximaal 3 x 1,5 meter in diktes tot maximaal 20 mm. Vrijwel alle soorten metaal kunnen wij lasersnijden.

Buis-lasersnijden

Om profielen te kunnen snijden, gebruiken wij onze nieuwe buislasersnijmachine. Het verschil met de plaatlasersnijmachine is dat hier het materiaal in bijna alle dimensies (2.5D) onder de laserkop door beweegt.

Veelgestelde vragen

Met welke bestanden kunnen jullie werken?

In principe kunnen wij alles aan. Zelfs met ruwe schetsen kunnen we vooruit en indien nodig verzorgen wij de 3D engineering voor u. Verder zijn de gangbare bestandsformaten altijd welkom: .DXF .DWG .STEP .EGES .Solidpart .IPT

Wat is de maximale plaatdikte die jullie kunnen lasersnijden?

Aluminium 15 mm, staal 20 mm, RVS 15 mm, koper en messing 8 mm

Wat is de maximale afmeting van platen die jullie kunnen lasersnijden?

3000 x 1500 mm

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then