Alleen de prijs is nog scherp

Ontbramen

Een braam is een klein opstaand randje of puntje aan de snijkant van metaal. Deze onvolmaaktheden kunnen erg scherp zijn en makkelijk zorgen voor verwondingen. Daarbij zorgen bramen ervoor dat het materiaal niet meer goed past/sluit of dat coating er niet goed op kan hechten. Allemaal redenen om plaatwerk te ontbramen. Bij Combi-Tech werken we met professionele ontbraammachines die geschikt zijn voor middelgrote en grote series. Onze machines stellen ons in staat om snel te werken met een hoge kwaliteit. Wij werken onder meer voor machinebouwers en assemblagebedrijven en staan bekend om onze ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Altijd.

Ontbramen: Alleen de prijs is nog scherp

Als u het ontbramen laat verzorgen door Combi-Tech in Uden, kunt u ervan op aan dat u de levering ontvangt op het afgesproken moment en dat u een scherpe prijs hebt gekregen. Voor ons is dat een vanzelfsprekendheid, maar dat is zeker niet overal zo. Regelmatig zien we om ons heen dat leveringen te laat komen of dat kosten oplopen, ondanks vooraf gemaakte afspraken.

Afspraken zijn bij ons heilig en het persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. De meesten van onze opdrachtgevers zijn toonaangevende machinebouwers en assemblagebedrijven, waarbij stilstand van het operationele proces tot grote problemen kan leiden. U kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om te leveren volgens afspraak, zodat uw proces ongehinderd door kan gaan. Iedere dag weer

Vragen over Ontbramen?

Vindt u het antwoord op uw vraag niet op onze website? Wij staan voor u klaar.

Vraag nu een offerte aan

Hoge kwaliteit, scherpe prijs en snel geleverd. Vanzelfsprekend. Maar belangrijker nog: persoonlijke service.

Direct offerte aanvragen

Hoe werkt ontbramen?

Bij het verwerken krijgen metalen plaatdelen vrijwel altijd scherpe kanten en bramen. Die randjes en puntjes zijn ongewenst, want kunnen zorgen voor verwondingen, slecht paswerk en slechte hechting van een coatinglaag. In veel gevallen worden gebraamde delen keihard afgekeurd door machinebouwers of assemblagebedijven. In situaties waar alleen kleine oplages voorkomen, wordt nog wel met de hand ontbraamd, maar al snel kom je uit op machinaal ontbramen. Wij hebben speciaal voor ontbramen gespecialiseerde machines en mensen beschikbaar.

Onze machines werken met een slijpband voor het ontbramen en daarbij zijn er borstels in de machines aanwezig die kunnen worden gebruikt voor het afronden van de kanten (het aanbrengen van een zogenaamde radius), die onder meer het coaten van het plaatwerk vereenvoudigen. De inzet van automatische ontbraammachines kunnen u tijd en geld besparen, ten opzichte van een handmatig of semi-automatisch ontbramingsproces. Bovendien zorgt een geautomatiseerd proces ervoor dat alle stukken gelijkmatig worden verwerkt.

Wilt u meer weten over het ontbramen van metalen plaatwerk? Neem dan gerust contact met ons op; wij delen graag onze kennis!

Veelgestelde vragen

Met welke bestanden kunnen jullie werken?

In principe kunnen wij alles aan. Zelfs met ruwe schetsen kunnen we vooruit en indien nodig verzorgen wij de 3D engineering voor u. Verder zijn de gangbare bestandsformaten altijd welkom: .DXF .DWG .STEP .EGES .Solidpart .IPT

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then